JESEN 2019


UPOZNAJMO SLOVENIJU


KRANJ – LJUBLJANA – BLED – PORTOROŽ – PIRAN


5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 25.10.2019.


CIJENA ARANŽMANA: 150€


1.dan – 25.10.2019. PODGORICA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 23:00h. Putovanje udobnim autobusom turističke klase, sa pauzama za odmor preko  Splita, Rijeke … Noćna vožnja sa kratkim pauzama.


 

2.dan – 26.10. KRANJ – BLED Dolazak na Bled – fantastično alpsko mjesto sa planinskim jezerom i malim ostrvom u sredini, starim zamkom. Bled je i čuveno izletište bivše Jugoslavije gdje se nalazi i Titova vilia. Očekuje vas šetnja pored prelijepog jezera, uživajući u pogledu na zamak i ostrvo. Ne propuštite priliku da probate krempite, po mnogima, najbolje na svijetu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vrijeme polazak ka Kranju. Nakon kratke vožnje dolazak u Kranj. Smeštaj u hotelu Creina 3* i slobodno vrijeme za šetnju i odmor. Nakon odmora, lagana šetnja i obilazak grada. Noćenje.


 

3.dan – 27.10. PORTOROŽ – PIRAN Doručak. U ovom danu očekuje vas fakultativni izlet i obilazak Portoroža i Pirana. Izlet započinjemo obilaskom Portoroža, jednog od najpoznatijih ljetovališta u Sloveniji, smještenog u sjevernom dijelu Piranskog zaliva. Po dolasku slijedi obilazak u pratnji vodiča, a zatim i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šetnju. U dogovoreno vrijeme slijedi odlazak do Pirana. Nakon kratke vožnje stižemo u Piran, a zatim laganom šetnjom obilazimo stari dio grada: Tartinijev trg, Venecijanska kuća, Crkva Sv. Petra… Slobodno vrijeme za uživanje u ovom poznatom i lijepom ljetovalištu. U dogovoreno vrijeme, sastanak putnika i povratak ka Kranju. Dolazak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.


4.dan – 28.10. LJUBLJANA Doručak. Napustanje hotela i polazak za Ljubljanu. Po dolasku u glavni grad Slovenije, očekuje Vas obilazak grada, šetnjom kejom do glavnih gradskih atrakcija. Upoznaćete se sa ovim lijepim gradom koji odražava genijalnost arhitekte Jože Plečnika, Prešetrnov trg, tromostovlje… Slobodno vrijeme za individualna razgledanja. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (u poslijepodnevnim časovima), i polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa kratkim pauzama.


05.dan – 29.10. PODGORICA Dolazak u Podgoricu, na parking ispred Hrama, kraj programa.


 

Cijena uključuje:

  1. prevoz autobusom najviše turističke klase na navedenim relacijama.
  2. dva noćenja sa doručkom u Kranju, Hotel Creina 3* (1/2, 1/3 sobe)
  3. obilaske prema programu uz turističkog vodica, organizacione i druge troškove.

Cijena ne uključuje:

  1. fakultativni izlet (Piran & Portorož),
  2. međunarodno zdravstveno osiguranje 5€ (obezđedjuje agencija)

Voyage Travel Agency

  •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

  •    +382 67 626 577

  •    +382 20 611 777

  •    info@voyagetravel.me

    

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

© Voyage Travel Agency