SKIJANJE U BANSKOM 


 

9 DANA – 🚌,  Polasci: 10.01-18.01. i 08.02-16.02.2020.


 

CIJENA: 265 EUR


 

BANSKO – spoj starog grada i savremene arhitekture sa ljepotom i komforom u podnožju pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Nacionalni park „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predjela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istocnoj Evropi. Sa druge strane, značajnom broju ljudi koji skijanje doživljavaju kao kompletan odmor na planini, Bansko pruža gomilu mogućnosti. Turistima je na raspolaganju veliki broj sadržaja. Region je između ostalog poznat i po mineralnim izvorima što je pretvorilo Bansko u poznatu SPA destinaciju. Veliki broj hotela ima bazene i savremene SPA centre koji nude bogatu ponudu wellness tretmana.


1.dan – PODGORICA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 23:00h. Putovanje udobnim autobusom turističke klase, preko Albanije i Makedonije. Noćna vožnja sa kratkim pauzama…


 

2.dan – BANSKO Dolazak u ski centar do 14:00h. Smještaj u hotel Casa Carina 4*, koji je fantastično pozicioniran. Nalazi se u samom centru Banskog, na samo 100m od glavne ski gondole. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora, održaćemo informativni sastanak, na kojem ćemo precizirati  detalje oko organizacije za vrijeme boravka grupe u Banskom, pružiti vam informacije vezane za školu skijanja, iznajmljivanja opreme, ski pass-a, kao i ostalih pojedinosti. Večera. Noćenje.


3, 4, 5.dan – BANSKO Pred vama su dani u kojima ćete uživati u skijanju, na odlično uredjenim stazama, individualno ili kroz mogućnost organizovanih časova na skijalištu, sa licenciranim instruktorom. Tokom svih dana boravka u hotelu, imaćete uslugu polupansiona, sa mogućnošću korišćenja hotelskih sadržaja – wellness i spa.


6.dan – SOFIJA Doručak. Slobodan dan za skijanje ili fakultativni izlet u Sofiju. Obilazak glavnog i najvećeg grada Republike Bugarske: Crkva Aleksandra Nevskog, Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje… Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i povratak u Bansko. Večera. Noćenje.


7, 8.dan –  BANSKO Uživanje u još dva dana skijanja individualno, ili kroz mogućnost organizovanih časova, na skijalištu sa licenciranim instruktorom. Usluga polupansiona za sve dana boravka u hotelu, sa mogućnošću korišćenja hotelskih sadržaja – wellness i spa.


9.dan –  BANSKO – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus do 10:00h. Polazak za Crnu Goru. Vožnja autobusom, sa usputnim pauzama. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim satima. Kraj programa.


 

polazak 10.01. 08.02.
povratak 18.01. 16.02.
br.noćenja  7 N/PP

 

7 N/PP

 

cijena 265€ 265€

 

Cijena aranžmana obuhvata :

 • prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama.
 • sedam noćenja na bazi polupansiona (1/2 i 1/3 sobe) u hotelu Casa Carina 4* – 100m od ski gondole.
 • korištenje hotelskih sadržaja – spa i wellness centar.
 • obilaske prema programu, organizacione i druge troškove.
 • truristički pratilac i instruktor skijanja za sve vrijeme boravka.

 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

 1. fakultativni izlet za Sofiju – 20€,
 2. međunarodno zdravstveno osiguranje – 15€ (obezđedjuje agencija – za osiguranu sumu do 5000€)
 3. troškove škole skijanja (100€ po osobi) i ski pasa (35€ dnevno).
 4. doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 95€ za sve dane boravka.
 5. popusti za djecu: 0-3 god.- gratis; djeca od 3 do 12 god. – 60€ popust na cijenu aranžmana.

Skijalište u Banskom je jedno od najistaknutijih centara u istočnoj Evropi. Pokriveno topovima, sa savremenim liftovima i vrlo uređenim stazama. Mjesto gdje se održava poznati Svjetski kup sa stazama ukupne dužine  70km, od 900mnv sve do 2600mnv. Staze su vrhunski  povezane te omogućavaju brzi prelazak sa jedne na drugu. Najduža staza proteže se na 17km. Gondola koja je od hotela udaljena 100 m dalje se nastavlja na 6 liftova sa tanjirom ili sidrom i 9 liftova sa korpama. Skijalište pruža jednak konfor i skijašima i snow borderima jer raspolaže sa stazama svih nivoa težina (crvene, plave i crne). Za početnike ovog plemenitog sporta tu je i nekoliko bebi liftova, tanjirača i pokretnih stepenica.


SKI PAS

 • Može se kupiti online ili na licu mjesta.
 • Dnevni ski pas obično košta oko 35€ i cijena je ista i kada ga kupujete za više dana. Popusti se mogu ostvariti online kupovinom ili za djake i studente uz priložen validan dokument.
 • Putnicima preporučujemo da ne kupuju odmah ski pass za sve dane boravka jer u slučaju velikih sniježnih padavina ili mećave ne postoji mogućnost da se isti refundira.
 • Za djecu mlađu od 7 godina dnevni ski pas košta oko 0,5€, a za djecu od 7 do 12 godina cijena je oko 15€.

ŠKOLA SKIJANJA

 • Na put sa našom grupom ići će i licencirani instruktor skijanja koji će za vrijeme boravka u Banskom organizovati i školu skijanja po grupama.
 • Paket od 7 dana skijanja, za 2 sata dnevno košta 100€ po osobi i plaća se na licu mjesta.
 • Kada su u pitanju porodice sa djecom, biće odobreni popusti uz poseban upit.
 • Časovi skijanja na stazi u Banskom koštaju 35€ po osobi, po satu.

 

Naši instruktori su: Mišo Dragojević, Darko Velimirović i Ivan Braletić. U zavisnosti od broja prijavljenih putnika za školu skijanja ići će prvi raspoloživi.


 

SKI OPREMA

 • Ukoliko želite iznajmiti ski opremu na licu mjesta (skije sa štapovima i pancericama), dnevni najam košta oko 10€ (ako se uzimaju na veći broj dana).
 • Cijena snow borda za rentiranje je malo viša, oko 15€ dnevno.
 • U Podgorici najam ski opreme košta od 5 do 7€ dnevno i tu opremu možete nositi sa sobom u autobus. Ski opremu iznajmljuje i servisira naš instruktor Mišo Dragojević u svojoj radnji u Podgorici.

 

Voyage Travel Agency

 •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

 •    +382 67 626 577

 •    +382 20 611 777

 •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency