SALZBURG I JEZERA AUSTRIJE


BISERNA JEZERA AUSTRIJE – SALZBURG – VOLFGANZE – BAD IŠL – HALŠTAT16.04.-20.04.2020


CIJENA ARANŽMANA: 169EUR 


ZA PRIJAVE DO 15. FEBRUARA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA
(HOTEL SA DORUČKOM, BUS PREVOZ, VODIČ


Program putovanja:
1. DAN / ČETVRTAK – 16.04.2020 / PODGORICA
Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u Podgorici u podnevnim časovima. Polazak za Austriju i dnevno-noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.


2. DAN / PETAK – 17.01.2020 / SALZBURG
Dolazak u Salzburg u prijepodnevnim časovima. Po dolasku slijedi razgledanje istorijskog jezgra grada u pratnji vodiča: Mocartov trg sa spomenikom, biskupska rezidencija, katedrala, samostan sv. Petra, Festivalska dvorana, Mocartova rodna kuća, stari prolazi među palatama puni malih restorana i radnji, raskošni park Mirabel sa veličanstvenim pogledom na palatu. U slobodno vrijeme možete uživati u kafi i kolačima u tradicionalnim kafanama – poslastičarnicama, kupiti originalne Mocart kuglice, tipične suvenire, buketiće suvog cvijeća i začina… Nakon toga smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.3. DAN / SUBOTA 18.04.2020 / SALZBURG – VOFGANGZE – BAD IŠL – SALZBURG

Doručak. Putovanje prema jednom od najljepših austrijskih jezera Volfgangze. Ovo mjesto je postalo poznato po operetama i hotelima u koje dolaze bogati i slavni. Na Svetom Gilgenu se nalazi kuća Mocartove majke, a obići ćemo glavni trg, crkvu Svetog Egidija, gradske vijećnice i stari hotel Post sa oslikanom fasadom. Fakultativna vožnja brodom po jezeru (Sveti Gilgen – Sveti Volfgang). Nakon toga slijedi posjeta Bad Išlu, otmenom ljetovalištu iz carskih vremena. U gradskom središtu možete posjetiti jednu od najslavnijih poslastičarnica Austrije “Zauner” i probati autentične išlere, kolače koji su dobili ime po samom mjestu. Slobodno vreme za šetnju ili kafu i kolače. Povratak u hotel. Noćenje.


 

4. DAN / NEDELJA – 19.04.2020 / SALZBURG – HALŠTAT
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 09:00h. Polazak ka Halštatu – najčešće fotografisanog mjesta Austrije sa ribarskim kućicama u tipičnom alpskom pejzažu. Okružen je bujnim alpskim planinama, a pored divnog pejsaža i očuvane prirode, prava atrakcija su i istorijske znamenitosti Halštata: Župna crkva Vaznesenja koja je sagrađena 1505. godine, podzemno groblje Karner u kojem se nalazi kosturnica iz XVI veka, Halštat muzej koji ima drugu najveću kolekciju na svijetu umjetničkih djela halštatske kulture i rudnik soli. Fakultativna posjeta rudniku soli ili slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima polazak ka Crnoj Gori. Vožnja autoputem kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.


5. DAN / PONEDELJAK – 20.04.2020 / PODGORICA
Dolazak u Podgoricu. Kraj programa.


 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase prema programu putovanja;
 • Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u okolini Salzburga;
 • Usluge vodiča / pratioca grupe tokom cijelog putovanja;
 • Organizacioni troškovi;
 • Obilasci prema programu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 7,00€);
 • Gradske lokalne takse, plaćaju se isključivo na recepciji hotela prilkom preuzimanja ključeva od soba;
 • Individualni troškovi putnika;
 • Fakultativne izlete:
  • Fakultativni obilazak rudnika 35,00 € (uključuje zaštitnu odjeću, vožnju vozom, toboganima, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku)
  • Fakultativnu vožnju brodićem 20,00 € (Sv. Gilgen – Sv. Volfgang – trajanje oko 40 min)

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.


NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja,


NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

Voyage Travel Agency

 •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

 •    +382 67 626 577

 •    +382 20 611 777

 •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency