RIM – AVIONOM – U NOVEMBRUVATIKAN-KOLOSEUM-FORUM-TIVOLI


AVIONOM IZ DUBROVNIKA


05.11.-09.11.2019


CIJENA: 399 EURA


za prijave do 1. Septembra


(SA SVIM TAKSAMA)
GRUPNI ARANZMAN


 1. DAN / UTORAK – 05.11.2019 / PODGORICA & DUBROVNIK & RIM /

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu  u 11:00h. Polazak do aerodroma u Dubrovniku u 11:15h. Polijetanje za Rim u 17:00h. Po dolasku u Rim u 18:15h i po završetku graničnih formalnosti slijedi transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Madore, Trg Republike, Trg Barberini, tvrdjava svetog Andjela i Crkva svetog Petra, Via Veneto, Vila Borgeze, Trg Barberini, „Bocca della Verita“ Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak pješaka do čuvenih trgova: Piazza di Popolo, Piazza di Spagna, fontana di Trevi, Via Nazionale… Povratak u hotel. Noćenje.


2. DAN /SRIJEDA – 06.11.2019./ FORUM I KOLOSEUM /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet  “Forum i Koloseum” u pratnji vodiča (ide se pješaka). Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mjesta na kome je on nastao i na kome su ovjekovečene njegove najveće pobjede i dostignuća. Nekada središte političkog, religioznog i javnog života. Obilazak uključuje: Koloseum, najveći rimski amfiteatar, “čudo” inženjerije i graditeljstva Starog svijeta koje oživljava atmosferu i pokliče najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima – borbe gladijatora. U mermeru isklesani reljefi trijumfalnih lukova ilustruju osvajačke pohode rimskih imperatora i širenje njihove vlasti i uticaja na teritoriju koja se prostirala od Britanije do Sirije, opravdavajući naziv “Caput Mundi” (Prijestonica svijeta); brežuljak Palatino, mjesto na kome je, po legendi, vuciča odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada i koji u narednim vjekovima postaje najelitnija rezidencijalna zona, mjesto stanovanja rimskih imperatora i uglednih građana; Forum, centar političkog, javnog i komercijalnog života, u okviru koga se nalaze ostaci bazilika, tržnica, sudnica i hramova; Kapitolinski brežuljak, nekadašnji rimski akropolj, simbol neprikosnovenog autoriteta antičkog Rima, za ciji je današnji izgled zaslužan Mikelandelo. Nakon toga slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.


3. DAN / CETVRTAK – 07.11.2019. / VATIKAN /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativnu posjetu Vatikanu u pratnji vodiča ( ide se metroom ). U okviru posjete obilaze se najznačajniji dio zbirki Vatikanskih muzeja kao što su zbirke antičkih statua, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa iz 16. vijeka; zatim Sikstinska kapela poznata po tavanici koju je oslikao Mikelandelo Buonaroti temama iz Starog zavjeta; slijedi slobodno vrijeme koje možete iskorisititi za obilazak najveće crkve na svijetu – Crkve svetog Petra. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Noćenje. 


4. DAN / PETAK – 08.11.2019. / TIVOLI /

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta do Tivolija. Posjeta kompleksa Vila D’Este koji sa svojom palatom, baštom i više stotina monumentalnih fontana u baroknom stilu, pripada neponovljivoj renesansnoj baštini. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.


5. DAN / SUBOTA – 09.11.2019 / RIM & DUBROVNIK & PODGORICA /

Doručak. Nakon doručka predviđeno je slobodno vrijeme do napuštanja hotela. Transfera do aerodroma u 11:45h. Let za Dubrovnik je predviđen u 15:00h po redu letjenja. Dolazak u Dubrovnilk u 16:20h. Transfer do Podgorice. Kraj usluga.


U cijenu aranzmana je ukljuceno:

-avionski prevoz na relaciji Dubrovnik – Rim – Dubrovnik (prevoznik Vueling),
-Transfer Podgorica – Dubrovnik – Podgorica
– smještaj u hotelu kategorije tri zvjezdice u sirem centru Rima 
-cetiri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama,
-transferi autobusom, od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Rimu,
-poludnevno panoramsko razgledanje grada
-Ručni prtljag do 10kg (55x40x23cm) i čekirani prtljag do 20kg (do 158cm u obimu);
-usluge vodiča
-troškovi organizovanja putovanja. 
-aerodromske takse
 
U cijenu aranzmana nije ukljuceno:
–  fakultativni izleti i ulaznice
–  međunarodno putno zdravstveno osiguranje, (10 eura)
– gradska taksa- za boravak u hotelu kategorije 3*  plaća se 4 evra, a u hotelu kategorije 4* plaća se 6 eura po noći i osobi – isključivo na recepciji hotela.
 
-mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 160 eura a zadnju ratu 15 dana prije putovanja

Za ovo putovanje minimalni broj prijavljenih putnika je 20. U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana najkasnije sedam dana prije polaska.
 
AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA

Voyage Travel Agency

  •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

  •    +382 67 626 577

  •    +382 20 611 777

  •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency