PARIZ – AVIONOM IZ DUBROVNIKA 

U OKTOBRU


 

13.10.-17.10.2019 
First minute cijena: 449,00 €
za prijave do 1. Septembra


 

(AVIO PREVOZ SA TAKSAMA + HOTEL + TRANSFERI + VODIČ)


1. DAN / NEDELJA – 13.10. / PODGORICA – DUBROVNIK – PARIZ /
Sastanak grupe kod “Delta City” u 2:45h . Polazak za Dubrovnik u 3h.  Transfer do aerodroma u Dubrovniku. . Slijedi prijava na let. Let je predviđen u 09:05h. Dolazak u Pariz u 11:30h. Smjestaj u hotel. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom u popodnevnim casovima: Veliki bulevari, crkva Madlena, Trg Opere, Trg Vandom, ulica Rivoli, Trg Konkord, Burbonska palata, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, kompleks Invalida sa velelepnom Crkvom kupole, ostrvo Site, katedrala Notr Dam… Nakon obilaska odlazak do hotela, smještaj i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Naveče mogućnost fakultativnog odlaska na večernje krstarenje rijekom Senom (odlazak i povratak metrom) gdje se pred Vama smjenjuju najljepši mostovi Pariza. Noćenje.


2. DAN / PONEDELJAK – 14.10. / PARIZ –DIZNILEND /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Diznilenda – najvećeg, najpoznatijeg i najposjećenijeg zabavnog parka u Evropi a ujedno je i najveće turističke atrakcije Francuske. Nalazi se na 35 kilometara od centra Pariza. Brojne atrakcije za sve uzraste ispuniće sva očekivanja, za najmladje: Alisa u zemlji čuda, zamak uspavane ljepotice, Petar Pan… a za najhrabrije : kuća straha, Indijana Jones, Space Mountain, putovanje na mjesec… Uživajte u čarobnom svijetu mašte. Povratak u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.


3. DAN / UTORAK 15.10. / VERSAJ – MULEN RUZ /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet “Versajski dvorac”. Ovaj ogromni dvorski kompleks okružen prostranim parkom – sa fasadom od 570 m i oko 1840 prostorija, najveći i najraskošniji u Evropi – izgrađen je i dograđivan po nalogu i željama Luja XIV ( 1643 – 1715) sa idejom glorifikacije Francuske i njene monarhije. “Kralj sunce” koji je, od svoje pete godine, formalno bio na prestolu 72 godine a faktički upravljao Francuskom pet i po decenija, okupljao je u Versaju vrhunske umjetnike svoga vremena koji su kontinuirano radili na proširenju i uljepšavanju dvorca i vrtova. Versajski dvorac je pretvoren u Francuski istorijski muzej (1837) i proglašen dijelom svjetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u Pariz.  Uveče fakultativan odlazak u najčuveniji kan-kan klub Moulen Rouge. (Odlazak metroom; individualni povratak u hotel). Noćenje


4. DAN / SRIJEDA – 16.10. / LUVR /
Dorucak.  Nakon dorucka 
mogućnost odlaska metroom do Ajfelovog tornja. ( Fakultativno penjanje na vrh tornja ). Poslijepodne, poludnevna fakultativna posjeta kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr (odlazak i povratak metrom). Započet kao vojno utvrđenje krajem 12. veka, Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem 14. veka. Odlike pravog raskošnog dvorca ukrašenog umetničkim delima dobio je tokom vladavine Fransoa i u prvoj polovini 16. veka. Posle Francuske Revolucije pretvoren je u muzej (1793). Danas, 219 godina posle ustanovljenja, ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svetu sa kolekcijom od oko 300.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije video u celosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. veka, koje svakodnevno obiđe preko 20.000 posetilaca. Tokom posjete Luvru vidjeće se: temelji prvobitnog Luvra, najpoznatija skulptorska remek-dela antičkog doba “Miloska Venera” i “Nika Samotračka”, zatim galerija “Mediči” sa čuvenim Rubensovim ostvarenjima, “Mona Liza” i galerija italijanskog renesansnog slikarstva kao i galerija francuskog slikarstva 19. vijeka sa monumentalnim kompozicijama. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.


5. DAN / ČETVRTAK – 17.10. / PARIZ – DUBROVNIK-PODGORICA /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Dubrovnik je u 17:05h. Dolazak u Dubrovnik je  u 19:20h. Transfer do Pdgorice. Kraj programa.


U cijenu aranzmana  je ukljuceno:

 • Avio prevoz na relaciji Dubrovnik – Pariz – Dubrovnik
 • Transferi od aerodroma do hotela i obratno
 • transfer Podgorica – Dubrovnik – Podgorica
 • Troškovi aerodromskih taksi
 • 1 komad do 10 kg (55cm x 40cm x 25 cm)
 • Usluga četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Parizu
 • Usluga pratioca / vodiča za obilaske po programu
 • Usluga najma autobusa za razglede po programu
 • Organizacioni troškovi

 

U cijenu aranzmana nije ukljuceno :

 • Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja
 • Veći – čekirani prtljag (može se doplatiti u agenciji do 5 dana pred polazak po cijeni:
  15 kg – 40,00€ / 20 kg – 50,00€ / 25 kg – 60,00€);
 • Fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju

 

Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 100 € za svo vrijeme boravka


 

NAČIN PLAĆANJA:

 -mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno uplatiti prilikom prijave 170 eura a zadnju ratu 10 dana prije putovanja

Voyage Travel Agency

 •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

 •    +382 67 626 577

 •    +382 20 611 777

 •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency