NOVA GODINA 2020


 

O H R I D


 

4 DANA – 3 NOĆI – POLAZAK: 31.12.2019.


 

CIJENA ARANŽMANA: od 100€ do 130€


 

 

31.12.2019. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 06.30h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama za odmor.Dolazak u Ohrid u popodnevnim casovima, ulazak u smjestaj i krace vrijeme za odmor. Setnja Ohridom i upoznavanje sa znamenitostima centra grada.Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na fakultativni DOČEK NOVE GODINE u restoran ili klub. Srecna Vam Nova 2020.godina.


 

01.01.2020. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča.Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja. Noćenje.


 

02.01.2020. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja.  Noćenje.


 

03.01.2020. OHRID – PODGORICA Napuštanje smjestaja i polazak ka Tirani u 11.00 casova. Pauza u velikom trznom centru TEG (Tirana) u trajanju od dva sata. Nastavak putovanja za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

SMJEŠTAJ KATEGORIJA CIJENA USLUGA
Vila Veron 4* 100€ Smještaj
App Vila Volkan 4* 115€ Smještaj
Vila DEA 4* 115€ Smještaj
Hotel LEBED 3* 130€ N/D(švedski sto) 

 


 

  Cijena aranžmana obuhvata:                                                              

– Prevoz autobusom turističke klase                                                         

– Tri noćenja u izabranoj vili/hotelu                                                           

– Obilaske prema programu putovanja                                                      

– Usluge turističkog vodiča

  


 Cijena aranžmana ne obuhvata:

– Individualne troškove

 – Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)

– Svečani docek Nove 2020.godine


 

Opis smještaja:

Svi smještajni kapaciteti u ovoj ponudi nalaze se u centru grada,na 500 metara od šetačke zone(10 minuta hoda). 


 

Apartmani VOLKAN nalaze se u novoj zgradi u Partizanskoj ulici, u centru Ohrida, na 5 minuta od Ohridskog jezera i desetak minuta od šetačke zone. Svi apartmani imaju dvije sobe: spavaću i dnevnu sa opremljenom kuhinjom, klima uređajem, balkonom i kupatilom. www.booking.com/hotel/mk/volkan-apartments.sr.html


 

App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com


 

Vila DEA Smješten na samoj obali jezera, na svega 200 metara od centra grada, hotel Villa Dea nudi prvoklasni smeštaj sa modernim, enterijerom i divnim pogledom na jezero. Hotel Villa Dea najbolji smještaj u Ohridu sa pogledom na jezero. www.deatours.com.mk


 

Hotel LEBED  – hotel sa odličnom lokacijom, na samo 20 metara od Ohridskog jezera, a za 5 do 10 minuta hoda stižete do strarog gradskog jezgra Ohrida. Hotel je kompletno renoviran 2011 godine. Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa tuš kabinom i toaletom. Pojedine sobe imaju balkon, a svim gostima na raspolaganju je besplatan bežični internet.    


 

FAKULTATIVNI DOCEK NOVE GODINE :

  1. TINO PUB – ODLIČAN PUB, SA POP ROK MUZIKOM UŽIVO. CIJENA SA 3 PIĆA PO IZBORU: 20 EURA
  2. RESTORAN BELVEDER- JEDAN OD NAJBOLJIH NACIONALNIH RESTORANA U CENTRU OHRIDA SA ETNO MUZIKOM UŽIVO. CIJENA: 45€  (KOMPLET VEČERA i KONZUMACIJA PIĆA PO IZBODU U IZNOSU OD 10 EURA )

MOLIMO PUTNIKE DA SE ZA DOČEK NOVE GODINE, PRIJAVE PRILIKOM REZERVACIJE ARANZMANA. 

 

Dokumentacija potrebna za putovanje: LIČNA KARTA ILI PASOŠ

Voyage Travel Agency

  •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

  •    +382 67 626 577

  •    +382 20 611 777

  •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency