PRVOMAJSKI PRAZNICI


M O S K V A


4 DANA – AVIONOM, POLAZAK: 01.05.2020.


CIJENA ARANŽMANA: 490€ (sa uračunatim aerodromskim taksama)


MOSKVA – je najveći grad Evrope i po broju stanovnika i po površini. Ubraja se i među najljepše gradove na svijetu. Svojom imperijalnom arhitekturom, demonstrira snagu velike carevine a danas savremene Rusije i predstavlja politički, ekonomski, kulturni i univerzitetski centar Rusije. Sjedište je vlade, rezidencija predsjednika. Moskva turiste oduševljava muzejima, parkovima, crkvama, fantastičnim trgovima, bulevarima, izuzetnim metro stanicama, pozorištima koja imaju najbolje baletske i operske predstave. Hotel koji smo rezervisali nalazi se u srcu grada i udaljen je samo 10 minuta šetnje od Crvenog trga, koji se već u periodu prvomajskih praznika, sprema za Dan Pobjede i veliki vojni defile.


1.dan 01.05.2020. PODGORICA-TIVAT Sastanak na aerodrom u Tivtu u 07.30h. Za putnike iz Podgorice biće organizovan transfer do Tivta. Polijetanje aviona za Moskvu u 09:30h. broj leta YM 610 Dolazak na aerodrom Domadedovo u Moskvi u 13:40h.  Nakone pasoške kontrole  sa aerodroma polazak na  panoramsko razgledanje grada autobusom: Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet “Lomonosov”, Park Pobjede, Crveni trg, Kremlj, crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar… Smještaj u hotel,  slobodno vrijeme. U večernjim časovima, organizujemo: Večernja Moskva sa rijeke- vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa rijeke na noćnu Moskvu, jedan od najlepše osvetljenih gradova na svijetu.  Noćenje.


2.dan 02.05.2020. MOSKVA Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet: Kremlj, najstariji dio Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar. Kompleks neponovljiv po svojoj arhitektonskoj i umetničkoj ljepoti. Obilazak teritorije, Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona i Car topa, kao i posjeta Patrijaršijskoj palati. Slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim časovima organizujemo turu Moskovski metro, jedan od najlepših i najstarijih metroa na svetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasleđa. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima i portretima nacionalnih heroja. Slobodno vrijeme. Noćenje.


3.dan 03.05.2020. MOSKVA Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, za ljubitelej muzeja preporučujemo  odlazak do Tretjakovske galerije i muzeja Borodinske bitke ili fakultativni izlet Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umjetnosti i arhitekture. Lavra je, razvijajući se od usamljene drvene crkve u sred šume u XIV veku, imala različite uloge koje su bile od velikog značaja za rusku istoriju. Povratak u Moskvu, slobodno  vrijeme. Noćenje


4.dan 04.05.2020. MOSKVA-PODGORICA  Doručak. Slobodno vrijeme. Polazak ka aerodromu Domadedovo. Polijetanje za Tivat u 14:20h. let YM 611 Slijetanju u 16:30h. Za putnike iz podgorice organizujemo transfer. Kraj programa.


Cijena aranžmana obuhvata :

Avionska karta Tivat-Moskva-Tivat

Hotelski smještaj u centru Moskve, hotel Matreshka 3* (noćenje sa doručkom)  

Aerodromski transferi-Panoramski obilazak Moskve

Usluge turističkog vodiča -Međunarodno osiguranje – Aerodromske takse


Cijena aranžmana NE obuhvata :  

Fakultativne izlete

Transfer:  Podgorica – Tivat – Podgorica – 10€


Hotel Matreshka 3* – hotel sa fantastičnom lokacijom, na samo 1 kilometer udaljenosti od centralnog trga. Hotel se nalazi u staroj otmenoj zgradi, koja je preuređena za hotelsku namjenu.  

Voyage Travel Agency

  •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

  •    +382 67 626 577

  •    +382 20 611 777

  •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency