PRVOMAJSKI PRAZNICI 2020


ISTANBUL


6 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 29.04.2020.


CIJENA ARANŽMANA: 180€


1.dan – 29.04.2020. PODGORICASastanak putnika ispred Hrama u 10:00h. Polazak autobusa  u 10:15h. Putovanje preko Albanije i Grčke, sa kraćim pauzama, udobnim autobusom visoke turističke klase… Noćna vožnja.


2.dan – 30.04.2020. ISTANBUL Dolazak u Tursku, zemlju sa najvećim privrednim rastom na svijetu. Odlazak autobusom na panoramsko razgledanje grada, jedinog koji se prostire na dva kontinenta. Antički hipodrom – Teodosijev stub, Plava džamija, Aja Sofija, Kapali čaršija, Valensov viadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolma Bahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana… Smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.


3.dan – 01.05.2020. ISTANBUL Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak sa lokalnim vodičem: PLAVE DŽAMIJE (džamija Sultana Ahmeda), AJA SOFIJE (sada pretvorena u muzej, nastala u IV vijeku kao crkva. Ovo velelepno zdanje vjekovima je važilo za najveću crkvu na svijetu. Sa dolaskom Turaka, u XV vijeku postaje džamija), TOPKAPI DVORACA (dvor Turskih sultana od XV do XIX vijeka). Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.


4.dan- 02.05.2020. ISTANBUL Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet KRSTARENJE BOSFOROM –fantastično krstarenje najopjevanijim moreuzom na svijetu. Slijedi obilazak VASELJENSKE PATRIJARŠIJE (sjediste Vaseljenske patrijaršije i Vaseljenskog patrijaha od 1600 godine, nalazi se u crkvi Sv.Đorđa, gdje se čuvaju brojne relikvije, a najznačajnija je trećina stuba na kome je bio razapet Isus. Slobodno vrijeme za individualne obilaske i šoping. Uveče po želji grupe mogućnost fakultativnog odlaska u restoran na večeru sa folklornim programom I trbušnim plesom.  Noćenje.


5.dan- 03.05.2020. ISTANBUL Doručak. Slobodan dan za individualne aktinosti, posjete muzejima i šoping, ili fakultativni izlet obilazak palate DOLMBAHŠE (raskošan dvorac u evropskom stilu sa haremom), gdje je poslednje dane života proveo i otac turske nacije Kemal Ataturk. Slobodno vrijeme za setnju I šoping (preporucujemo Kapali čaršiju gdje imate preko 4000 radnji ili neki od tržnih centara kao što su  Akmerkez, Kanyon, Istanbul Forum Marmara, Dževahir koji su trenutno najatraktivniji šoping centri u Evrop. Sastanak putnika u 17:00h i polazak ka Crnoj Gori. Noćna voznja sa pauzama…


6.dan – 04.05.2020. PODGORICA Dolazak na parking ispred Hrama, kraj putovanja.


 

Cijena aranžmana obuhvata :

  1. prevoz autobusima više turističke klase na navedenim relacijama
  2. hotelski smještaj u Istanbulu, Hotel 3*  (3 noćenja sa doručkom)
  3. obilasci prema programu – turističko vođstvo puta – organizacione i druge troškove

Cijena aranžmana NE obuhvata : 

-fakultativni izleti i posjete,
-međunarodno zdravstveno putno osiguranje 10 eur


 

 

Voyage Travel Agency

  •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

  •    +382 67 626 577

  •    +382 20 611 777

  •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency