EGZOTICNI  DUBAI & ABU DABI GRUPNI ARANZMAN SA POLASKOM IZ PODGORICE29.04.-05.05.2020.             CIJENA: 559 EURAHOTEL SA  4*  NA ODLICNOJ LOKACIJI
(lokalni vodic, obilasci po programu, 6 nocenja sa doruckom u hotelu sa 4*, transferi, aerodromske takse)       


 Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima.Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.


 

1 DAN.(29.04.2020) Srijeda- PODGORICA-ISTANBUL-DUBAI/Sastanak grupe  na aerodromu Golubovciu u 7:45h. Let za Istanbu je u 09:45h. Dolazak  u Istanbul je u 12:30h Nastavak putovanja za Dubai. Let za Dubai je u 18:45h Slijetanje u Dubai u 00:20. Transfer do hotela. Smjestaj u hotel. Nocenje.


2.DAN. (30.04.2020) Cetvrtak – Dubai/Dorucak. Odlazak na  petocasovno    razgledanje  Dubaia u pratnji vodica u podnevnim casovima tokom kojeg cete vidjeti  prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg cemo napraviti pauzu za kratku posjetu I fotografisanje, Burj Khalifa – najvisa zgrada na svijetu. Obici cemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo svijeta), Jumeirah Medinah trzni centar, Dubai marinu, najvecu marinu na svijetu.Slobodno vrijeme. Povratak u hotel.   Nocenje.
3.DAN.(01.05.2020) Petak DUBAI – ABU DABI/Doručak .
Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi u pratnji vodica. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme.Povratak za Dubai. .  Možete posmatrati kontraste stare I nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda… Povratak u hotel. Nocenje.
4.DAN. (02.05.2020) Subota DUBAI/
Doručak
. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival Cityu, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide – veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu  Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje – romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvecoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno) Nocenje.
5.DAN.(03.05.2020) Nedelja DUBAI -JEEP SAFARI/
Doručak.
Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisocijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak ).U poslijepodnevnim casovima (15:00h) odlazak na fakultativni izlet DZIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi  vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21h. Nocenje
6.DAN.(04.05.2020) Ponedeljak DUBAI –
Dorucak.
Slobodan dan .Vrijeme  za individualne aktivnosti i šoping  – u nekom od šoping molova  gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti  skijaliste Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plaznih klubova koji se nalaze na plazi u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Nocenje.
7.DAN (05.05.2020) Utorak  – DUBAI-ISTANBUL-PODGORICA/
Dorucak . Napustanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Istanbul je u 07:25.   Slijetanje na aerodrom u Istanbulu je u 11:50. Let iz Istanbula za Podgoricu je u 18:50. Dolazak u Podgoricu je u 19:40h. Kraj programa. 
 


 U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUCENO:
-Avio prevoz Podgorica – Istanbul – Dubai-Istanbul – Podgorica sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi
– Transfer od aerodroma  do hotela u Dubaiju I obrnuto
– 6 noćenja  sa  doručkom u hotelu sa   4*  na Tecomu
-poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodica na nasem jeziku
-pratilac grupe iz agencije
-lokalni vodic na nasem jezikuU CIJENU ARANZMANA NIJE UKLJUCENO:
-aerodromske takse u iznosu 130 eura
-medjunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 20€
-fakultativni izleti I ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)
turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD) – po sobi po noći;
-obroci na letu


Napomene:
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednu sobu, pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela
– Dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit
– Jednokrevetne sobe se rade na upit

Način plaćanja:
-mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 320 eura, a zadnju ratu 20 dana prije putovanja

Voyage Travel Agency

  •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

  •    +382 67 626 577

  •    +382 20 611 777

  •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency