NOVA GODINA 2020


BUDIMPEŠTA


+ izlet u BEČ


6 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 29.12.2019.


CIJENA ARANŽMANA: 209€


 

BUDIMPEŠTA – prijestonica Mađarske, na obalama Dunava, se sa pravom smatra gradom umjetnosti, muzike i dobrog provoda.  Mnogi je, zbog fantastične arhitekture I prelijepih mostova, nazivaju Parizom Istočne Evrope. Grad koji danas ima oko 2,5 miliona stanovnika nastao je spajanjem Budima sa desne obale Dunava i Pešte koja čini lijevu obalu. Bićete u prilici da na pravi način upoznati kulturu ovoga naroda kroz naionalne igre, čuvene specijalitete Mađarske kuhinje, krstarenjem po Dunavu, šetnjom po trgu Heroja,..


1.dan – 29.12.2019. PODGORICA-BUDIMPEŠTA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 16:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Srbije sa kraćim pauzama za odmor…


 

2.dan – 30.12.2019. BUDIMPEŠTA Dolazak u Budimpeštu u podnevnim časovima. Po dolasku slijedi smjestaj u hotelu. Slobodno vrijeme  za odmor. Uveče fakultativni odlazak na Čardu, gdje ćete se već prve večeri uz cigansku muziku, tradicionalni specijalitet gulaš, i mađarske nacionalne plesove, sjajno provesti i doživjeti kulturu mađarskog naroda na pravi način. Povratak u hotel. Noćenje.


 

3.dan – 31.01.2019. BUDIMPEŠTA Doručak. Organizovani obilazak grada: Andraši bulevar, crkva kralja Matije, Trg heroja sa monumentalnim  spomenikom “Milenijum” Ribarski bastion, Citadela, vožnja Lančanim mostom, Parlament…Slobodno vrijeme. Uveče odlazak u neki od klubova na doček nove godine ili na trgu u centru Budimpešte. SREĆNA NOVA 2020Noćenje.


 

4.dan – 01.01.2020. BUDIMPEŠTA – BEČ Doručak. Slobodno vrijeme za individualni obilazak grada ili fakultativni izlet u BEČ. Dolazak u prijestonicu velikog carstva i umjetnosti, a zatim odlazak u razgledanje grada: Belvedere, Ring, Opera, Trg Marije Terezijemuzej Nacionalne istorijePrirodnjački muzejParlament, Rathaus, Burgtheater, Votivkirche, Hofburg, StephansdomKartner strasse Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Povratak u Budimpeštu. Noćenje.


 

5.dan – 02.01.2020. BUDIMPEŠTA Doručak. Napuštanje hotela  i slobodan dan za individualni obilazak grada, šoping. U poslijepodnevnim časovima fakultativni odlazak na fantastično, jednočasovno krstarenje Dunavom. Sastanak putnika oko 21:00h i polazak ka Crnoj Gori, noćna vožnja sa kratkim pauzama za odmor…


 

6.dan – 03.01.2020. PODGORICA Dolazak u Podgoricu, u poslijepodnevnim časovima.


 

U cijenu aranžmana je uključeno:

  • 3 noćenja/doručak (švedski sto) u Hotelu  3* u 1/2 i 1/3 sobama
  • obilasci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacioni troškovi
  • prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama

Cijena ne uključuje:

  • fakultativne izlete (Krstarenje Dunavom – 15€, Čarda – 30€, Beč – 25€ )
  • obavezno međunarodno osiguranje 10€ (obezbjeđuje agencija).

Voyage Travel Agency

  •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

  •    +382 67 626 577

  •    +382 20 611 777

  •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency