NOVA GODINA 2020


 

BEČ – PRAG 


 

ČARTER LET – 6 DANA, POLAZAK: 28.12.2019.


 

CIJENA ARANŽMANA: 595€


 

Beč – prijestonica velikog carsta i umjetnosti, jedan od najintersantnijih i najvećih turističkih centara svijeta. Zadiviće Vas fantastičnom istorijom, arhitekturom, muzikom, tortama,… Na svakom koraku osjetićete moć i raskoš Habzburgškog carstva, kroz njegove monumentalne dvorce, muzeje, opere i pozorišta. Današnji, savremeni Beč jedan je jedan od najpoželjniji gradova za život.


PRAG je grad iz bajke, istorijski i kulturni simbol Evrope. Ovaj magičan grad sa stotinu  tornjeva, važi za grad boema i mistične atmosfere, zvukova violončela i klavira, a obale   moćne Vltave spajaju prelijepi mostovi,…Oblikovan je vjekovima, opisali su ga mnogi umjetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a  njegovim ulicama šetali su se i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Nastao je u legendi sa obavezom da slavom dotakne zvijezde. Proročanstvo se ispunilo,…

 


 

1.dan – 28.12.2019. PODGORICA – BEČ Sastanak na aerodromu u Podgorici na šalteru Oki Air-a u 15:00h. Polijetanje za Beč u 16:50h. Po slijetanju u Beč (18:20h), slijedi transfer sa aerodoma do hotela. Smještaj u hotel I slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.


2.dan – 29.12. BEČ Doručak. Organizovani obilazak grada: Belvedere, Ring, Opera, Trg Marije Terezije, muzej Nacionalne istorije, Prirodnjački muzej, Parlament, Rathaus, Burgtheater, Votivkirche, Hofburg, Stephansdom, Kartner strasse… Slobodno vrijeme u centru grada za šetnju i dodatne obilaske i šoping. Za šoping preporučujemo  Maria Hilfer Strasse – nabolja ulica za šoping u Beču. Noćenje.


3.dan – 30.12. BEČ – PRAG Doručak. Slobodan dan ili fakutativni obilazak čuvenog dvorca Schönbrunn. Razgledanje na daleko poznatih parkova ovoga dvorca, vidikovca Glorijete, soba Franca Jozefa I i Marije Terezije. Odlazak do centra grada i slobodno vrijeme za individualna razgledanja i uživanja u novogodišnoij atmosferi grada po čemu je Beč posebam. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak ka Pragu. Dolazak u Prag, smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.


4.dan – 31.12. PRAG Doručak. Slijedi organizovani obilazak centra grada: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tynova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu… Slobodno vrijeme, večernji izlazak  na doček Nove godine u klub/pab ili po želji u centru grada, gdje uvjek bude odličan provod. SREĆNA VAM 2020. Noćenje.


5.dan – 01.01.2020. PRAG Doručak. Organizovani obilazak Hradčana: Kraljevski dvorac, smjena straže, Predsjednička palata, Katedrala Sv. Vita, crkva Sv. Đorđa, Karlov most, spomenik Karlu IV, Stara židovska gradska kuća, Staronova sinagoga, Rudolfinum…Slobodno vrijeme za šetnju gradom, individualne aktivnosti, šoping. U poslijepodnevnim časovima fakultativna dvočasovna plovidba Vltavom sa ručkom na brodu (švedski sto). Krstarenje pored Karlovog mosta, Praškog dvorca, Parlamenta, Narodnog pozorišta…Slobdono vrijeme. Noćenje.


6.dan – 02.01.2020. OUTLET PARNDORF – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela. Vožnja do Parndorfa – slobodno vrijeme za šoping u najvećem outletu u Austriji – Pandorf (u svom sastavu ima preko 170 radnji sa najpoznatijim svjetskim brendovima). Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme. Polazak prema aerodromu. Let iz Beča u 18:10h. Dolazak u Podgoricu u 19:40h. Kraj programa.


U cijenu je uključeno: 

–   prevoz avionom na relaciji Podgorica-Beč-Podgorica

–   transferi aerodrom-hotel-aerodrom

–   2 noćenja sa doručkom u Hotelu  u Beču 4* (u 1/2 i 1/3 sobama)

–   3 noćenja sa doručkom u Hotelu  u Pragu 3* (u 1/2 i 1/3 sobama)

   obilazci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacione troškove.

–   prevoz autobusom visoke turističke klase od Beča do Praga

–   međunarodno zdravstveno osiguranje

 


 

Cijena ne uključuje:

  • Fakultativni obilazak dvorca Schonbrunn,
  • krstarenje Vltavom sa ručkom (25€)

 

Voyage Travel Agency

  •   Moskovska 133A, zgrada Maxim, 81000 Podgorica

  •    +382 67 626 577

  •    +382 20 611 777

  •    info@voyagetravel.me

    

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

© Voyage Travel Agency